Viime blogimerkinnästä on kulunut jo tovi. Hiihtolomalla viikko kympillä oltiin perheen kanssa Tahkovuorella. Wendy sai juosta jäällä, ja oli ihan onnessaan! Tyttö sai myös "hiihtää" eli vetää 10 vuotiasta siskoani. 12. päivä sunnuntaina kävimme Nilsiässä katsomassa Wendyn tulevaan sulhoa. Kai minä sen tänne voin jo paljastaa, kun ajankohtakin on jo aika lähellä. Wendyn pentujen isäksi on tulossa Nilo Della Cascinetta. Niilo on upea herrasmies, jonka hännänheiluttamiselle ei loppua meinannut tulla!  Upea persoona! Saimme myös tutustua Niilon omistajan muihin ihaniin Lagottoihi! Kiva oli käydä! Kiitos Piia!  Kuvia en nyt ole saanu Niilosta ja Wendystä tänne, koska kamera unohtui autoon vierailumme ajaksi, enkä edes tajunnut hakea sitä sieltä. No eipäs voi sille mitään 

 

Tänään 21.3 tarkistin päivittäiseen tapaani, onko Wendyn juoksut alkanut. Nehän vihdoinkin oli alkaneet! Vähän vajaa viikko sitten huomasimme pienen veritilkan sängyllä, jossa Wendy oli maannut. Joten emme ole täysin varmoja juoksujen alun ajankohtaa, koska tyttö on hoitanut se piiloon jo aika ihmeen hyvin! No, se selviää sitten eläinlääkärille, jonne olisi sitten tarkoitus mennä lähipäivinä. 

Wendy oli tänään taas tosi hupsu. Nukkui mielilelunsa rotan kanssa, ja piti sitä koko ajan suussa! Ei päästänyt irti, vaan nukkui ja kantoi sitä vaan! Ihan hupsu likka kyllä tuo on!  Tässäpä vielä tältä päivältä muutamia hauskoja kuvia:

Eli tässä Wendy & Rotta 

Ja sisäinen penikka pääsi TAAAAS valloilleen 

Ja tässä rotta ei enään kiinnostunut, vaan tyttö teki vaikka mitä temppuja, saavan namia. Kuvassa "PUM" eli kuollutta esittäminen, joka kuuluu tällä hetkellä prinsessan lemppiritemppuihin!